Aanleg

Graag adviseren wij u bij de materiaal keuze en laten u de mogelijkheden zien. Zo krijgt u een goed en duidelijk beeld van de vele materialen die wij gebruiken.

Wij werken samen met een aantal bekende groothandel is de regio Zuid-Beveland, Walcheren en Brabant. Deze beschikken over een compleet pakket materialen. Hierdoor kunnen wij alle materialen voor uw tuin leveren.

Materiaal
U vraagt, wij leveren! Het is nog niet gebeurd dat wij de wens van een klant niet konden voorzien.

Dit komt doordat wij samenwerken met meerdere leveranciers en groothandels in tuinmaterialen. Hierdoor hebben wij het voordeel dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends met de juiste prijs.

Grondwerk
Als er een (nieuwe) bestrating wordt gelegd, is een goede ondergrond van groot belang! Niemand zit namelijk te wachten op verzakking in een nieuw aangelegd terras, parkeervak of tuinpad.

Wij kisten de bestratings oppervlakken voor u uit, vullen puin of plaatzand aan en voeren de overtollige grond voor u af. Met onze minikraan kunnen we u al snel van dienst zijn, omdat deze door de garagedeur of schutting poort past.

Waterafvoer/drainage/riolering
De waterafvoer behoort tegenwoordig tot een van de belangrijkste punten in uw tuin. Denk hierbij aan het leggen en aansluiten van afwateringsgoten, het maken van een goede drainage, aansluiten van uw hemelwaterafvoer of aansluiten van uw riolering.

Sierbestrating
De uitstraling van een terras of tuinpad valt en staat met de kwaliteit van de sierbestrating. Niet alleen met de kwaliteit van het product, maar het perfect aanleggen van sierbestrating vergt ervaring en inzicht.

Het maken van de juiste bestratingkeuze en de combinatie van diverse steensoorten zorgen ervoor dat er een mooi effect ontstaat in het straatwerk. Maar ook werken met zichtlijnen en reduceren van zaagwerk kan het gewenste effect met zich meebrengen.

Graag begeleiden wij u in uw materiaalkeuze en geven advies over de te maken combinaties en verdere mogelijkheden.

Vijvers en waterpartijen
Een strakke vijver met een rvs rand of een natuurvijver? Welk pomp- en/of filtersysteem is nodig of welke vijverplanten passen het best?

Ieder jaar zijn er nieuwe trends en mogelijkheden die wij nauwlettend in de gaten houden.

Gazonaanleg en kunstgras
Het zaaiklaar maken van een gazon, het plaatsen van graszoden of liever een onderhoudsvriendelijk kunstgrasveld. Dit zijn veel voorkomende werkzaamheden, waar wij zeker onze hand niet voor omdraaien!

Schuttingen en hekwerk
Een veelvoorkomend onderdeel binnen het aanleggen van een tuin is het plaatsen van een schutting of hekwerk, bevestigen van een poort en maken van een tuinafrastering.

Hiervoor zijn de meest uiteenlopende mogelijkheden te verzinnen. Graag denken wij met u mee naar de meeste geschikte invulling en plaatsen we dit naar wens van de klant.

Tuinhuis, veranda of pergola
Op zoek naar een tuinhuis of een veranda, en u wilt iets speciaals?

Wij denken graag met u mee en maken een passend ontwerp voor uw tuinhuis of veranda. Waarna wij het van a tot z voor u kunnen bouwen. Het elektrisch en water leggen wij ook aan, zo hoeft u nergens naar om te kijken.

Natuurlijk leveren en plaatsen wij ook standaard tuinhuis, veranda’s en terrasoverkappingen.

Beplanting
Een mooie beplanting bepaald de sfeer van de tuin.

Wij leveren alle beplantingen, maken voor u een passend beplantingsplan en planten alles aan. Of het gaat om bomen, heesters of eenjarigen? Door goede samenwerking met leveranciers uit onze regio kunnen wij alle beplantingen voor u leveren en aanplanten.

 

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie.