Grenzeloos genieten van de tuin en zonder aan onderhoud te denken?

Diensten

Tuinonderhoud

Op zoek naar een betrouwbare hovenier die uw tuin kan onderhouden? Lees hier meer over de diensten die Hoveniersbedrijf D&G op het gebied van tuinonderhoud, kan aanbieden. Tuinonderhoud in de breedste zin van het woord. Het snoeien van hagen, het onkruid vrijhouden van de groenborders, het bestrijden van onkruid op verhardingen.

Lees verder

Tuinaanleg

Wilt u opnieuw uw tuin inrichten? Hoveniersbedrijf D&G heeft ruime ervaring met tuininrichting en kan voor u een passen tuinontwerp maken. Graag adviseren wij u bij de materiaal keuze en laten u de mogelijkheden zien. Wij werken samen met een aantal bekende groothandel is de regio Zuid-Beveland, Walcheren en Brabant. Hierdoor hebben wij het voordeel dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends met de juiste prijs.

Lees verder

Tuinontwerp

Op zoek naar de beste invulling van een droomtuin? Graag ontwerpen wij uw droomtuin en denken wij mee naar de perfecte inrichting.

Lees verder

Bestrating

Als er een (nieuwe) bestrating wordt gelegd, is een goede ondergrond van groot belang! Niemand zit namelijk te wachten op verzakking in een nieuw aangelegd terras, parkeervak of tuinpad.

Lees verder


Contactgevens

Noordweegseweg 16-01
4458 AT 's-Heer Arendskerke
06-303 518 26
info@hoveniersdg.nl

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf D&G
KVK nr: 22063036

Privacy policy

Volg ons