Tuinaanleg

Grenzeloos genieten van de tuin en zonder aan onderhoud te denken?

Tuinaanleg

Wilt u opnieuw uw tuin inrichten? Hoveniersbedrijf D&G heeft ruime ervaring met tuininrichting en kan voor u een passend tuinontwerp maken.

Materiaal

Graag adviseren wij u bij de materiaal keuze en laten u de mogelijkheden zien. Zo krijgt u een goed en duidelijk beeld van de vele materialen die wij gebruiken. Wij werken samen met een aantal bekende groothandels in de regio. Deze beschikken over een compleet pakket materialen. Hierdoor kunnen wij alle materialen voor uw tuin leveren. U vraagt, wij leveren! Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends met de juiste prijs.

Grondwerk

Als er (nieuwe) bestrating wordt gelegd, is een goede ondergrond van groot belang! Niemand zit namelijk te wachten op verzakking in een nieuw aangelegd terras, parkeervak of tuinpad. Wij kisten de bestratingsoppervlakken voor u uit, vullen puin of plaatzand aan en voeren de overtollige grond voor u af. Met onze minikraan kunnen we u al snel van dienst zijn, omdat deze door de garagedeur of schuttingpoort past.

Waterafvoer/drainage/riolering

De waterafvoer behoort tegenwoordig tot een van de belangrijkste punten in uw tuin. Denk hierbij aan het leggen en aansluiten van afwateringsgoten, het maken van een goede drainage, aansluiten van uw hemelwaterafvoer of aansluiten van uw riolering.

Sierbestrating

De uitstraling van een terras of tuinpad valt en staat met de kwaliteit van de sierbestrating. Niet alleen met de kwaliteit van het product, maar het perfect aanleggen van sierbestrating vergt ervaring en inzicht. Het maken van de juiste bestratingkeuze en de combinatie van diverse steensoorten zorgen ervoor dat er een mooi effect ontstaat in het straatwerk. Maar ook werken met zichtlijnen en reduceren van zaagwerk kan het gewenste effect met zich meebrengen. Graag begeleiden wij u in uw materiaalkeuze en geven advies over de te maken combinaties en verdere mogelijkheden.

Vijvers en waterpartijen

Een strakke vijver met een rvs rand of een natuurvijver? Welk pomp- en/of filtersysteem is nodig of welke vijverplanten passen het best? Ieder jaar zijn er nieuwe trends en mogelijkheden die wij nauwlettend in de gaten houden.

Gazonaanleg en kunstgras

Het zaaiklaar maken van een gazon, het leggen van graszoden of liever een onderhoudsvriendelijk kunstgrasveld. Dit zijn veel voorkomende werkzaamheden, waar wij zeker onze hand niet voor omdraaien!

Schuttingen en hekwerk

Een veelvoorkomend onderdeel binnen het aanleggen van een tuin is het plaatsen van een schutting of hekwerk, bevestigen van een poort en het maken van een tuinafrastering. Hiervoor zijn de meest uiteenlopende mogelijkheden te verzinnen. Graag denken wij met u mee naar de meeste geschikte invulling en plaatsen we dit naar wens van de klant.

Tuinhuis, veranda of pergola

Op zoek naar een tuinhuis of een veranda, en u wilt iets speciaals? Wij denken graag met u mee en maken een passend ontwerp voor uw tuinhuis of veranda. Waarna wij het van a tot z voor u kunnen bouwen. Het elektrisch en water leggen wij ook aan, zo hoeft u nergens naar om te kijken. Natuurlijk leveren en plaatsen wij ook standaard tuinhuis, veranda’s en terrasoverkappingen.

Beplanting

Mooie beplanting bepaald de sfeer van de tuin. Wij leveren alle soorten beplanting, maken voor u een passend beplantingsplan en planten alles aan. Of het nu gaat om bomen, heesters of eenjarigen. Door goede samenwerking met leveranciers uit onze regio kunnen wij alle beplantingen voor u leveren en aanplanten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via het onderstaande formulier.

Contactformulier

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.
Voorwaarden voor het verwerken van jou gegevens

Contactgevens

Noordweegseweg 16-01
4458 AT 's-Heer Arendskerke
06-303 518 26
info@hoveniersdg.nl

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf D&G
KVK nr: 22063036

Privacy policy

Volg ons