Tuinonderhoud

Grenzeloos genieten van de tuin en zonder aan onderhoud te denken?

Tuinonderhoud

Op zoek naar een betrouwbare hovenier die uw tuin kan onderhouden? Lees hier meer over de diensten die Hoveniersbedrijf D&G op het gebied van tuinonderhoud, kan aanbieden.
Tuinonderhoud in de breedste zin van het woord. Het snoeien van hagen, het onkruid vrijhouden van de groenborders, het bestrijden van onkruid op verhardingen. Vorm en begeleidingssnoei van uw heesters. Wij helpen u graag met het onderhouden van uw tuin.

Maaiwerk

Komt u niet toe aan het maaien van uw gazon of ontziet u het vele werk? Heeft u een lastig talud of slootkant te maaien. Of het nu eenmalig is of werkzaamheden voor een volledig maaiseizoen. Met onze diverse maaiers kunnen wij u vast helpen. Ook voor het verticuteren en bemesten van uw gazon bent u bij ons aan het juiste adres.

Snoeiwerk en boomverzorging

De vormsnoei van bomen, het uitdunnen van bosplantsoenen, specialistisch neerhalen/uitkleden van bomen op moeilijk bereikbare plaatsen. Snipper werkzaamheden, het uit frezen van stobben. Wij hebben gecertificeerd personeel en beschikken over de juiste materialen.

Jaaronderhoud en onderhoudscontract

Grenzeloos genieten van de tuin en zonder aan onderhoud te denken?! U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor een onderhoudscontract, of dit nu voor een volledig jaar is of eens in het kwartaal. Wij bieden u graag een vrijblijvende offerte. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie via het onderstaande formulier.

Meer informatie aanvragen over tuinonderhoud

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.
Voorwaarden voor het verwerken van jou gegevens

Contactgevens

Noordweegseweg 16-01
4458 AT 's-Heer Arendskerke
06-303 518 26
info@hoveniersdg.nl

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf D&G
KVK nr: 22063036

Privacy policy

Volg ons