Bestrating

Grenzeloos genieten van de tuin en zonder aan onderhoud te denken?

Bestrating

Grond- en zandwerk 

Als er een (nieuwe) bestrating wordt gelegd, is een goede ondergrond van groot belang! Niemand zit namelijk te wachten op verzakking in een nieuw aangelegd terras, parkeervak of tuinpad.
Wij kisten de bestratingsoppervlakken voor u uit, vullen puin of plaatzand aan en voeren de overtollige grond voor u af. Met onze minikraan kunnen we u al snel van dienst zijn, omdat deze door de garagedeur of schutting poort past.

Groot bestrating

Het bestraten van grote bedrijven terreinen, het leggen van stelcon platen. Of het laten asfalteren van uw terrein. Door de nauwe samenwerking met derden kunnen wij iedere grote klus aan.

Sierbestrating

De uitstraling van een terras of tuinpad valt en staat met de kwaliteit van de sierbestrating. Niet alleen met de kwaliteit van het product, maar het perfect aanleggen van sierbestrating vergt ervaring en inzicht. Het maken van de juiste bestratingkeuze en de combinatie van diverse steensoorten zorgen ervoor dat er een mooi effect ontstaat in het straatwerk. Maar ook werken met zichtlijnen en reduceren van zaagwerk kan het gewenste effect met zich meebrengen. Graag begeleiden wij u in uw materiaalkeuze en geven advies over de te maken combinaties en verdere mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier

Contactformulier

Invullen van je naam is verplicht
Geldig e-mail adres is verplicht
Graag lezen we jou vraag of opmerkingen.
Vul deze hier boven in.
Voorwaarden voor het verwerken van jou gegevens

Contactgevens

Noordweegseweg 16-01
4458 AT 's-Heer Arendskerke
06-303 518 26
info@hoveniersdg.nl

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf D&G
KVK nr: 22063036

Privacy policy

Volg ons