Over ons

Grenzeloos genieten van de tuin en zonder aan onderhoud te denken?

Over ons

Wie is D&G?

De gezichten achter D&G Hoveniers zijn van de jonge, Zeeuwse ondernemers Daan Harmsen & Gert van de Plasse. Na een gezamenlijke studieperiode van acht jaar en daarbuiten veel samen meegemaakt, ontstond in 2006 het idee samen een hoveniersbedrijf te starten.

Inmiddels hebben we onze werkzaamheden dusdanig uitgebreid dat we dagelijks meerdere medewerkers op de werkvloer hebben staan. Samen met onze collega’s brengen wij onze passie naar buiten, het hovenierswerk!

Grote klus of kleine klus? Wij zien het als een uitdaging!

Kwaliteit

Kwaliteit is een must voor onze klanten. Om dit te garanderen werken wij per project met een vast contactpersoon, van aannemen tot opleveren. Zo houdt u inzicht in de ontwikkelingen en wij uw project van a tot z onder controle.

Bij ons staat kwaliteit binnen het bedrijf hoog in het vaandel. Natuurlijk om onze goede naam in de markt te houden, maar juist ook om ons bedrijf nog verder te ontwikkelen. Genoeg redenen om dit te waarborgen door te werken met gerenommeerde leveranciers, het leveren kwaliteitsproducten en werken met geschoold personeel.

Werkwijze

Is het tijd voor onderhoud of is er interesse in een nieuwe tuin? Wacht niet en benader ons per e-mail of telefoon. Wij nemen zo snel mogelijk contact op om te informeren wat wij voor u kunnen betekenen of om een afspraak te maken.

Nadat alle vragen en wensen zijn doorgenomen ontvangt u van ons passend advies of een vrijblijvende offerte.

Als u voor ons heeft gekozen, bespreken we de mogelijk startdatum en nemen wij de complete uitvoering in handen (bestellen materialen en materieel, levering, verwerking en natuurlijk oplevering)

Zodra we aan de slag gaan, houden we de klant voortdurend op de hoogte van de stand van zaken, klankborden en waar nodig geven we advies op maat. Op deze manier werken wij naar het meest positieve resultaat

Materieel

Vanaf de start van Hoveniersbedrijf D&G is het een streven geweest om zo onafhankelijk mogelijk te zijn. Om dit te kunnen realiseren is het zaak dat je over eigen materieel beschikt.

Dit heeft de voorgaande jaren geresulteerd in een volwassen machinepark (kraan, shovel), eigen bedrijfslocatie en een groot opslag terrein.

Contactgevens

Noordweegseweg 16-01
4458 AT 's-Heer Arendskerke
06-303 518 26
info@hoveniersdg.nl

Bedrijfsgegevens

Hoveniersbedrijf D&G
KVK nr: 22063036

Privacy policy

Volg ons